Plaatsing

Plaatsing

De toppers achter Webtile

Op zoek naar een partner om jouw tegels vakkundig te plaatsen in de regio’s Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen? Webtile! Wij garanderen een perfect resultaat en tegels die jaren meegaan. Als u er bovendien voor kiest om uw tegels te kopen bij VM Tegels in Oostkamp, geniet u nog eens van 5% korting op de adviesprijs van alle tegels in hun assortiment met onze kortingscode!

Dimitrie Plovier

Dimitrie Plovier

De toppers achter Webtile

De administratie, de website en het bezoeken van de klanten? Reken maar op mij. Ik kom graag onder mensen en bespreek graag samen met jou jouw wensen. Ondertussen heb ik meer dan 10 jaar ervaring als vloerder en ga ik op zoek naar een oplossing op maat. Ik help je graag bij het kiezen van de juiste tegels binnen je budget.

Nick Sneppe

Nick Sneppe

De toppers achter Webtile

Tegels plaatsen? Dat is al meer dan 10 jaar mijn vak. Het opstarten van een eigen bedrijf was al van kinds af aan mijn droom en ik ben blij dat ik dit samen met Dimitrie en Jonas heb kunnen verwezenlijken. Jouw plaatsing is bij mij in betrouwbare handen.

Jonas Maerten

Jonas Maerten

De toppers achter Webtile

Het tijdig aanleveren van de materialen en het plaatsen van tegels? Laat beide maar aan mij over. Een eigen verbouwing wakkerde mijn passie aan en de knepen van het vak leerde ik van mijn schoonbroer Dimitrie. Ondertussen help ik klanten met plezier verder en voorzie ik gratis trainingen op de werf voor zelfplaatsers.